Travestilerin Bilinmeyen Gerçekleri

Önlerinde geçtiğimiz yıllara göre daha az engel olmasına rağmen bu engelleri küçümsemek yersiz olacaktır. Çünkü birçok kişinin hala geri düşüncesi ve kabullenmeyi bilmemesi yüzünden halen sorunlar ile karşılaşan travestiler olduğu gerçeğini hepimiz bilmekteyiz. Onlar ile ilgili en çarpıcı bilgilerden bir tanesi hiç şüphesiz herkesten fazla ortam ve eğlenilecek yer bilmeleridir. Yıllarca kendilerine uygun bir yer bulma kiçin çabalayan travestiler aslında bu sayede bir çok yeni yer keşfedip en iyi yerleri bilme noktasında herkesin önüne geçtiler. Hiç bilinmeyen mekanları ve en iyi lezzetli restaurantları benden başkası bilemez diyenlerden bile daha iyi bilebilen travestiler gerçekten bu işte ustalar.

Bilinmeyen gerçekleri ile artık travesti bayanlar toplumun birar parçası olma yolunda hızla yol alıyorlar. Kendilerini bu yolda hızla geliştirdikleri ve kimse ile sorun yaşamadan hayatlarını devam ettirebilmenin farklı yollarını senelerce denediler. Teknoloji ve bir çok yeni değişimle eski yıllara nazaran daha iyi karşılanan travestiler çok daha iyi yerlere geleceklerinin sinyallerini de veriyorlar. Bir bayan kadar seksi ve çekici olabilen şişli travesti bayanlar eğer bu zorluklar olmasa ne kadar uyumlu olabildiklerini göstermekteler. Sorunsuz bir partner ile doyasıya vakit geçirmenin mutluluğunu yaşayan istanbul travesti bayanlar ise yine aynı çekicilik ve güzellik ile erkeklerin kıskacına giriyorlar.

Gördükleri ve yaşadıkları ile toplumda artık ufakta olsa bir yer alabilen travestilerin tercihlerini tartışmak yerine onların ne denli farklı bir yaşam tarzları olduğunu gözlemlemek ve onları kabul etmek bize düşen en önemli görev olacaktır.

Bir diğer çarpıcı bilgi ise partnerleri ile bayanlardan çok daha uyumlu bir seks yaşamları olması. Kendilerini tercih eden ve tatmin olmak isteyenler istek arzu ve tatmin olma konusunda çok daha az sorunla karşılaşıyorlar. Hatta sorunla karşılaşma ihtimalleri bir bayan ile birliktelik kuran beylere göre çok daha az olabiliyor. Nedeni ise dış baskılar yüzünden daha az tercih edilen travestilerin sekse aç olmaları ve ister istemez cinsellikte aktif hale gelerek partnerinin her dileğini yerine getirmeleri olarak gözüküyor. Kaliteli bir seks için birliktelik kurulan travestiler ile yanılmamış olmanın zevkini yaşayanlar bu konuyu daha iyi bileceklerdir.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın