Travestilerle Yaşanan Muazzam Zevkler

Bir travesti ile birlikte olanlar mutlu olamaz diye düşünenler olabilir ancak onların yaşadıkları duygunun farkında bile değildir. Bir kişinin diğer bir kişiyle aynı hissetmesi ve bir olaya aynı gözle bakması nasıl imkansızsa bu durumda öyledir. Çünkü travestiler kendi ilişki tarzlarını en iyi tarz olarak görüyorlar ancak diğer ilişki tarzarına saygı duyuyorlar. Ulaşılması güç seks zevklerini yakalamak için herkesin kendi benimsediği tarzı seçmesi ve diğerlerine saygı duyması gerekir.

Her zaman cinsel ilişkide yükseklere çıkmak istenir ancak ulaşılması güç zevkleri partnerle yakalayabilmek ve bunu her seferinde yaşamak düşünüldüğü kadar kolay değildir. Zor olması yakalanamayacağı anlamına gelmez ve bunu yaşayabilenler vardır. Onların yerine getirdiği şartlar bilinirse her yaşanılan ilişkiden yaşanılması güç zevklere ulaşma yolu da bulunabilir. Örneğin istanbul travesti bayanlar bu konuda düzenli partnerleri ile bile her seferinde kaliteli bir tatmin geçiriyorlar. Sadece kendi zevkini düşünen bir tarzdan vazgeçilirse bu zevkleri yakalamak daha kolay olabilir. İşte istanbul travesti bayanların yaptığı en iyi şeyde budur. İstekli ve arzulu bir seks için ilişkiye girecekleri partnerlerini yakından tanımaya çalışıp yatakta ona göre davranırlar. Onu nasıl arzuladıklarını göstermek için sahte davranmaz ve bu sayede ulaşılması güç zevkleri yakalayabilirler.

Diğer örnek ise beylikdüzü travesti bayanlardır. Onlarda partnerleri ile ulaşılması güç zevklere ulaşabilirler. Çünkü izledikleri yol onları partnerleri ile daha samimi yapar. Partnerleri ile en güzel mekanlarda hoş sohbet geirip ilişki öncesi onu arzulamalarını sağlayan kadıköy travesti bayanlar şaşırtıcı şekilde her partner ile farklı ancak dayanılmaz zevkler yaşayabiliyorlar. İzledikleri yolun doğruluğunu adeta kanıtladıkları için her partner ilişkiden memnun kalıp yine buluşmak üzere ayrılıyor. Kısa bir aradan sonra tekrar buluşulan partner ile daha farklı ancak pozitif bir ilişki geçirenler mutlu olabilip zevkleri çeşitli yaşamanın şansına erişiyorlar.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın