İki Haftada Beş Kilo Veren Travesti

“Beslenmeye pratik bir yaklaşım sunan Omni Diyeti ile sağlığınız için yararlı olan lezzetli yiyecekleri keşfedeceksiniz.”– Dr. Mehmet Öz

Omni Diyeti, hastalıklarla mücadele eden taze sebze, meyve türü gıdalarla beyni uyanık tutup kasların ve organların yüksek kondisyonda çalışmasını sağlayan yüksek kaliteli proteinleri birleştiren basit bir beslenme planıdır.

Yüzde 70 bitki temelli gıdalar ile yüzde 30 protein oranı sayesinde enerjiyi artırır, hastalık riski azalır, beyin ve hormon fonksiyonları düzenlenir ve ciddi miktarda kilo vermeyi sağlayan Omni Diyeti tüm istanbul travesti vücut sağlığına baştan aşağı katkıda bulunuyor.

Yemek yemeyi seviyor ve bunun hayatınızda önemli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ancak yediklerinizin sağlığınızı kötü etkileyip ve size kilo mu aldırıyor? Amerikalı beslenme ve sağlık uzmanı Tana Amen’ın, New York Times’ın en çok satanlar listesinde yer alan “Omni Diyeti” Pena Yayınları tarafından ülkemizde deyayınlandı.

2 haftada 5 kilo vermek için
İstanbul travestileri, Omni Diyeti yöntemiyle besinler ilacınız olacak, kilo verirken yemek alışkanlıklarınızı ve hayat perspektifinizi değiştireceksiniz. Tana Amen’ın denenmiş teknikleriyle iki haftada 5 buçuk kiloya kadar kilo verebileceksiniz. Amerika’da yaşan Dr. Mehmet Öz de kitapla ilgili olarak Omni Diyeti, yemek yemeye düşünceli ve pratik bir yaklaşım sunduğuna dikkat çekerek, “Sağlığınıza iyi gelecek lezzetli ve sıhhi gıdaları Omni Diyeti ile keşfedin” diyor.

Omni, hepsi demektir ve sağlıklı kaynaklardan gelen bütün besinlere ihtiyacınız vardır. Basit, bilime sayalı, bitkisel besinler ile yüksek kaliteli proteinlerin ideal oranından oluşan Omni Diyeti’nin içinde her şey vardır. Tana Amen’ın geliştirdiği diyet planına göre yüzde 70 meyve, sebze ve yüzde 30 protein tüketerek enerjinizi yükseltmek, hastalık riskini düşürmek, beyin ve hormon fonksiyonları düzenlemek, kilo vermek ve vücuda tamamen sağlık kazandırmak mümkündür.

Omni Diyeti ile içinizdeki doktoru ortaya çıkarın
Optimal bir sağlık programı olan bu mucizevi diyet, ikişer haftalık üç aşamadan ve bunu takip eden bir bakım planından oluşuyor ve lezzetli tarifler ile sağlıklı yaşam tavsiyeleri içeriyor. Tana Amen tarafından denenmiş, gerçek tekniklerle yemek yeme krizi anlarında hazırlıklı olmanızı sağlıyor. Gıda bilimine dayanan Omni Diyeti, size en doğru beslenme şeklini vaat ediyor ve içinizdeki doğal şifa gücünün ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.

Omni Diyeti’yle;

· Kilo vereceksiniz.

· Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

· Gençleşeceksiniz.

· Beyniniz daha iyi çalışacak.

· Hastalıklardan korunacaksınız.

Hem samimi hem cesaretlendirici
“Omni Diyeti”nde Tana Amen, okuyucuyu tıp terimlerine boğmadan, detaylı ama kolay anlaşılabilir açıklamalarla tavsiye ettiği besinlerin sağlığa ve iyi bir yaşam sürdürmeye olan katkısını anlatıyor. Kitap, samimi tavsiyelerle zaman zaman arkadaşlar arasında bir sohbet havasına bürünürken, Tana Amen bir beslenme koçu gibi her adımda okuyucuların yanında olarak onları cesaretlendiriyor. Neyi neden yapmaları gerektiğini açıklarken, okuyucunun aklına takılan tüm soruları yanıtlıyor.

Omni Diyeti, her seferinde başka bir diyete başlayıp istediği sonucu alamayanlar için onları istedikleri yere götürecek doğru harita. Omni Diyeti, kalıcı bir hayat tarzı değişikliği yapıp ömrünüzün geri kalanında o değişiklikleri korumak için var. Omni Diyeti ile iki hafta içinde nasıl sağlıklı, mutlu ve enerjik hissettiğinizin farklına bile varmayacaksınız.

Salata Her Zaman Zayıflatmaz!

Salata her ne kadar düşük kalorili sebze karışımlarından yapılsa da çoğu zaman tek başına zayıflama sürecinde çok işe yaramaz ve hatta bazen tehlikeli olabilir. Peki salata neden zayıflatmaz?

Hızlı acıkma yapar
Sebzelerin yüzde 70-80’ine yakını su olduğu için, salata mideden çok hızlı boşalır ve hızlı acıkma yapar. Özellikle hipoglisemi yaşayanlar için doyma duyularını kaybedip daha büyük miktarda ve daha çok besin tüketimine yol açabilir.

Salata sosları kalori fazlalığına neden olur
Salatalara konulan soslar çoğu zaman göze gözükmez. Ancak bu soslarda kullanılan malzemelere göre ciddi kalori fazlalığı yaratabilir. Örneğin beyaz soslarda; mayonez fazlalığı, yeşil soslarda zeytinyağı fazlalığı, sarı soslarda ise hardal ve mayonez fazlalığına bağlı ciddi kalori alımı ortaya çıkar.

Salata malzemeleri kalorisi düşük olanlardan tercih edilmeli
Çoğu zaman salata yapılırken içine mısır, ceviz gibi kalori değeri yüksek yiyecekler eklenebilir. Bu yiyecekler bir de sos ile buluştuğunda ortaya kalori açısından tam bir bomba çıkabilir.

Kas kaybına yol açar
Sadece salata yiyerek beslenmek tek çeşit yemek anlamına gelir. Bu durumda vücut protein ve karbonhidrat almadığı için kendini sindirmeye başlar ve yağ kaybı yerine kaslardan kilo kaybedilir. Kas kaybı metabolizma hızını yavaşlatır. Bu durumda travesti kilo kaybetse bile normal beslenmesine geçtiği an iki kat daha çok kilo alır.

travesti

Travesti İçin Anti-Selülit Diyeti

Genetik mirasınıza, beslenme düzeninize ve hareketlilik derecenize bağlı olarak özellikle kalça ve bacaklarda görülebilen, ergenlik, hamilelik, menopoz dönemlerinde oluşumu artan selülit probleminden uzak kalmak için sağlıklı beslenme kurallarına dikkat etmeli, anti-selülit püf noktalarına uymalısınız.

Anti-selülit diyeti püf noktaları
İdeal kilonuza inin. Fazla kilolu olma durumunu takiben hormonların düzensiz salgılanması selülit problemini arttırır.

Çok sık kilo alıp vermekten yani yo-yo diyetlerinden sakının.

Yüksek lif içeren besinleri tüketerek vücudunuzdan toksik madde atılımını kolaylaştırın. Aldığınız her 1000 kkal için 10-13 gram yani günlük ortalama 25-30 gram posa tükettiğinizden emin olun. Bol miktarda posa içeren sebze, meyve, tam tahıl ve kuru baklagilleri beslenme planınıza dâhil edin.

En güzel detoks yöntemi su içmektir. Vücudu toksinlerden arındırmak için su tüketiminize dikkat edin. Günde 2-2,5 litre su tüketin.

Haftanın en az 3 günü düzenli olarak 45 dakika tempolu yürüyüş yapın. Yürüyüşün yanında yüzme, pilates, jimnastik gibi sporları yaparak kan dolaşımınızın düzenlenmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Antioksidan vitamin ve minerallerden zengin beslenmeye özen gösterin. A, C, E vitaminleri, çinko ve selenyum içeren besinleri diyetinize ekleyin.

Potasyum, selülit probleminden kurtulmak isteyenler için önemlidir. Kayısı, portakal, kivi, kavun, karpuz, muz gibi besinleri tüketin.

Her öğün taze meyve ve sebzelerden en az birini tüketin. Tüm ana öğünlerinize bol limonlu salata ekleyin. C vitaminin selüliti azaltıcı etkisi vardır. C vitamininden zengin kivi, portakal, şeftali gibi meyvelerden de faydalanabilirsiniz.

Aşırı yağ ve tuz içeren şarküteri ürünlerinden, hazır gıdalardan, fast food ürünlerinden ve rafine edilmiş ürünlerden uzak durun.

Ne yediğiniz önemlidir. Ancak ne yediğiniz kadar önemli olan bir başka nokta ise nasıl pişirdiğinizdir. Kızartma, kavurma gibi pişirme yöntemlerinin yerine buğulama, haşlama ve ızgara gibi selülit karşıtı pişirme yöntemlerini seçin.

Şeker, selülit oluşumuna katkı sağlayan bir maddedir. Tatlı ihtiyacınızı rafine şeker yerine meyve ya da stevya ile hazırlanmış meyve kompostoları veya sütlü tatlılar ile gidermeye çalışın.

Doymuş yağlar, aşırı hayvansal protein alımından uzak durun. Kırmızı et tüketiminizi haftada bir ile sınırlandırın.

Soya, üzüm çekirdeği, kakao, kuşkonmaz, beyaz lahana, somon balığı, keten tohumu, soğan, sarımsak, kerevizi diyetinize ekleyin.

Baharatları kullanmayı öğrenin. Yemeklerinizi tuz ile değil baharatlar ve limon ile tatlandırmaya başlayın. Farkı göreceksiniz.

Kafein tüketiminizi güvenilir sınırlar içerisinde tutun. Amerikan Clinical Journal of Nutrition kafein alımının günlük 400 mg ile sınırlandırılmasını öneriyor. 1 fincan Türk kahvesi ortalama 80-120mg kafein içeriyor. Koyu kahve, koyu çay tüketiminden kaçının.

Selülit bir dolaşım bozukluğu hastalığıdır. Bu nedenle damarlarınıza iyi bakmanız selülitlerinizden korunmanızın anahtarıdır. Selülitsiz bacaklar için dolaşım sisteminizin en büyük düşmanlarından olan alkol ve sigaradan uzak durun.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın