Travesti İle Duygulu Seks

Cinsel enerjiyle savaşmak yerine, ona dostça yaklaşarakçift olmak gerekir. Kendini tanıyan ve bedenin gerçeğini kavrayan bir kişi, cinselliğin, çift olmanın ve evrenin gerçeğini de kavrar. Sevgi, sabır, şefkat, saygı, onur ve sadakat, insanın daha göze görünür olan diğer nitelikleri kadar seksin bir parçasıdır. Travesti erkekten daha aşağı değildir, biri diğerine zıt algılanmamalıdır. Bu nedenle çift olmak yaşamın daha derin zevklerini yansıtan birliğin ifadesidir.

Mutluluğun doruğuna ulaşmanın yolu, sevişme tekniklerinden değil, çiftin birbirine saygı duymasından, güvenmesinden, birbirine teslim olmasından ve birbirine kalplerini açmalarından geçer. Sadece yatakta değil, hayatın her alanında olan sekste karmaşanın yerine zevk, çaresizliğin yerine umut olmalıdır. Bunun içindüşünceler sekse odaklanmalıdır. Çift cinsel ilişki arzusunu birbirine ifade etmek için seks konuşmalı, birbirinin duygularına eşlik etmeli ve ilişkilerinde flört havasını devam ettirmelidir. Seks yapılacak mekân kutsal bir odaya dönüştürülmeli ve çift arınmak için birlikte banyo yapmalıdır. Böylece çift dünyevi tüm kirlerini, endişelerini ve gerginliğini üzerinizden atmış olur. Daha sonra çift ruhlarını ve bedenlerini birbirlerine sunmak için kesin karar vermeli ve fiziksel birleşmeye geçmelidirler. Ayrıca güzel yemekleri ve içecekleri paylaşmak, birbirine erotik masaj yapmak, özel ve seksi kostümler giymek ve seksi oyunlar oynamak duygulu seksin bir parçasıdır.

Sağlıklı ve mutlu bir seksin yolu gevşemekten ve nefes alma tekniklerini öğrenmekten geçer. Kaslarına ve nefes akışına hâkim olan bir çift duyularını kontrol edebilir, değişik sevişme pozisyonları deneyebilir, boşalmamak için kendini tutabilir, saatler süren bir teslimiyet içinde sevişebilir. Nefes alma, gevşeme ve kas egzersizleriyle çift cinsel enerjiyi bedenlerinde dolaştırmayı öğrenir, egoları ortadan kalkar ve gerçek bir birleşme yaşanır. Bu süreçte çift nefes alıp verişini birbirine uydurmalı ve derin göz teması kurmalıdır. Böylece sadece bedenleri değil, ruhları ve cinsel enerjileri de birleşmiş olur. Böylece çift birbirinin bedenini istek ve hayranlıkla keşfetmiş olur. Ancak sevişmenin hedefi boşalmak veya orgazma ulaşmak olmamalıdır. Çift sadece orgazma odaklandığında sevişmenin getirdiği başka hazlardan mahrum kalır. Bu nedenle sevişmeye hedef konulmamalı, sadece bedensel olarak değil, zihinsel ve ruhsal olarak da bileşilmelidir. Bunu kolaylaştırmak için çift birbirine farklı bir gözle bakmayı denemeli ve birbirinin güzelliğini ve görkemini fark ederek kutsal olanın yansımasını fark etmelidir. Çünkü, cinsellik; rahatlamış ve gevşemiş bir halde, sevişmenin ve dokunmanın verdiği hazza odaklanarak, haz alıp haz verebilme, ruhu ve bedeni paylaşabilme, ne olursa olsun bir şekilde boşalabilme bilim ve sanatıdır.

travesti

Travestiler Estetiğin Suyunu Çıkarmayın!

Kişinin görünümünü düzeltmenin yanında sağlık amacıyla yapılan burun, çene ve elmacıkkemiği gibi estetik operasyonlar beden sağlığı açısından gerekli olabiliyor. Ancak istek doğrultusunda yapılan kalça ve göğüs estetiği gibi ameliyatlar, sadece kişiyi güzelleştirmek için yapıldığından ciddiye alınması gereken önemli bir problem haline gelebiliyor.

Özellikle erkeklerin istanbul travestileri üzerindeki odak noktaları travesti vücudunun en merkezi bölümü olan göğüsler ve kalçalar olduğu için, travestiler çoğunlukla bu bölgelerini büyütmek, dikleştirmek ve şekil verdirmek amacıyla bıçak altına yatıyor. Her şeyin fazlasının zarar olduğu bu hayatta, aşırı büyüklükteki göğüsler ve kalçalar psikolojik açıdan travestiler üzerinde olumsuz etkilere yol açabiliyor.

Meme büyütme operasyonu sonrası uzun süren bir alışma ve iyileşme dönemi yaşanacağı için, bu durum önce kadının sonra çiftin cinsel hayatına zarar verebiliyor. Memeye enjekte edilen veya yerleştirilen dokunun (silikon, vb.) her zaman olmasa da vücuda uyum sağlamaması nedeniyle, kadının üst üste geçireceği cerrahi operasyonlar ve kalacak olan yara izleri, büyük olasılıkla kadının psikolojik travma geçirmesine neden olabiliyor. Çünkü kimse görmese de travesti bunu kafasına takabiliyor, bazen de yara izlerinin sutyenden ve dekolteden taşma olasılığı olabiliyor. Meme büyütme operasyonlarında meme ucu dokusunda bir miktar his kaybı olabiliyor ve bu durum cinsel yaşamda memeden alına hazzı azaltabiliyor. Ayrıca erkekler memelerin yeni şeklinden memnun olsalar bile, hem ameliyata hem de partnerlerine zarar vermemek adına memeye dokunurken tedirgin olabiliyorlar ve bu nedenle mememden aldıkları haz azalabiliyor. Meme ameliyatlarında süt üreten bezler ve sütü meme ucuna taşıyacak kanallar mutlaka etkileneceğinden hamilelik döneminde meme silikonları çıkarttırılıyor.

Fiziksel yapısının taşıyamayacağı büyüklükte memeye sahip olmak için operasyon geçiren yeni estetiğin suyunu çıkaran travestilerin ciddi bir psikolojik destek almaları gerekiyor. Travestinin isteği doğrultusunda yapılan operasyon sonucu aşırı büyütülen göğüsler, kadının omurga sistemini bozarak bel ve sırt ağrısı çekmesine hatta zamanla kambur olmasına neden olabiliyor. Çok büyük memeler ameliyat sonrası yatış pozisyonunda sağa sola veya aşağı yukarı doğru zorlamalar nedeniyle ağrılara yol açabiliyor. Kişi yüzükoyun yatamıyor, ağır cisimler kaldıramıyor ve sigarayı bırakmak zorunda kalabiliyor. Hatta ameliyat sonrası kişi ara sıra kanama, kapsül oluşumu ve enfeksiyon kapma riski yaşayabiliyor. Ayrıca vücudunun taşıyamayacağı büyüklükteki göğüsleri nedeniyle kişi daha çabuk yorulacağından, zamanla duruş şeklini değiştirebiliyor ve bu durum iskelet sisteminin yapısını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Bunun sonucunda kadının psikolojik travma geçirmesi kaçınılmaz oluyor. Ayrıca daha çok body tarzında kıyafetleri seçmek zorunda kalacağından kişi kıyafet konusunda zorluk çekebiliyor.

Brezilya poposu olarak bilinen bir kalçaya sahip olmak için yapılan estetikler sonucu, fiziksel yapının kabul etmeyeceği yükseklikte, dolgunlukta ya da yuvarlaklıkta bir kalça, her an kadının korkulu rüyası haline gelebiliyor. Çünkü her kadının istediği ideal kaça ölçüsü 90 cm’dir ve 90 cm her fizikte farklı durur. Bir de buna operasyondan sonra doku alışıncaya kadar devam ödem eklenince pişmanlık kaçınılmaz bir son olabiliyor. Ayrıca kalça operasyonu, meme operasyonu gibi silikon özlü bir operasyon olmadığından, kalça operasyonunda yağ enjekte etme ve yağ alma yöntemi kullanılacağından, fazla kilo alıp verme, spordan uzak bir hayat yaşama, yaşlanma, yer çekimi ve metabolizmanın çalışması sonucu kalça çeklinde bozulmalara ve daha fazla selülite neden olabiliyor. Ayrıca vücudun belli bölgelerinden özellikle karın bölgesinden alınıp kalçalara enjekte edilen yağların bir kısmı vücut tarafından kabul edilmeyerek eritilebiliyor. Bu da, fiziksel görünüşte deformasyonlara neden olabiliyor. Bu durum da kadının kendine güvenini azalabiliyor, kıyafet seçeneğini daralabiliyor ve cinsel yaşamı olumsuz yönde etkilenebiliyor. Sonuç olarak, tamamen değişme odaklı yapılan estetik operasyonlar travestilerin hem cinsel hayatlarını hem fiziksel görünüşlerini hem de partnerlerinin cinsel yaşamlarını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Unutmayın, estetik operasyonlar ne giden sevgiliyi ya da eşi ne de onlarla birlikte yaşanılan eski güzel günleri geri getiriyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın